Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. március 3., kedd

Egy osztálykép margójára.

Ma különleges dolog történt. Feltétlenül olvassátok el Csibe bejegyzését. Az történt, hogy kapott az osztályától (még karácsonyra) egy osztályképet. Arra most ne térjünk ki, hogy miért most kapta meg, a bejegyzésből úgyis megtudjátok. Muszáj megosztanom veletek, hogy én hogyan éltem ezt meg. Amíg a gyerekem örömködött, addig én itthon csak morzsolgattam a szemem sarkába gyűlő víznemű anyagot. Egy szülőnek , hihetetlenül jól tud esni, amikor valaki örömet szerez a gyerekének, amikor érzi szeretik és gondolnak rá. Ebben a szituációban ez különösen fontos, amikor ilyen hosszú időre kiszakad a közegéből és már-már úgy érezzük elfelejtették. Csibe se tudta (és nem is akarta) tagadni, hogy nagyon jól esett neki és hogy mennyire örült a meglepetésnek. Remélem érzik majd ezt a bejegyzéséből is akik olvassák.
És meg kell még osztanom veletek valamit, nevezetesen, hogy mennyire szerencsés Csibe, hogy olyan osztályfőnöke van, amilyen. Gábor bá' ugyanis EZT az idézetet írta a kép hátoldalára:

" Edd csak örömmel kenyeredet, és idd jókedvvel borodat, mert mindig az volt Isten jóakarata, hogy ezt tedd!"

Kevesen vannak, akik ennyire értik, hogy mit jelent Csibének ez az év, de ő igen. És kevesen vannak, akik ennyire tudnak örülni az örömének. Istenem, sokkal több ILYEN PEDAGÓGUSRA lenne szükség és akkor nem lenne baj sem az oktatással sem a diákokkal. Mivel nekem is megadatott annak idején, egy ilyen tanár, pontosan tudom, mennyit számít, ha olyan szerencsés vagy, hogy melléd rendel az ég egy ilyen embert.

Egyébként pedig fantasztikus élmény elcsípni egy ilyen pillanatát a gyereked életének, amire 40 év múlva is emlékezni fog. Személy szerint én köszönettel tartozom az osztálynak és Gábor bá'nak ezért. KÖSZÖNÖM!!!!

Nincsenek megjegyzések: