Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. március 14., szombat

Mi ez?? SZAVAZZATOK !!!!!

Jééézus Mária milyen hosszú lett az előző bejegyzés. Bocs' de ez a téma mindig magával ragad. Ez majd annál rövidebb bejegyzés lesz. A kérdés: Mit látható a képen? Szavazzatok !!!!


és még egy hátha ezen jobban látjátok:



Szavazni oldalt lehet. Akinek valami egyéb tippje van az írja a kommentbe. Eredmény hirdetés 5 nap múlva. Jó fejtörést kívánok!!!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Van egy gyümölcs, ami így néz ki, nem jut eszembe a neve, de nagyobb piacokon lehet kapni. Biztosan nem kutyaszar, azt látok eleget. :)

Névtelen írta...

Gondolom, kitaláltad, hogy ki írta az előbbi bejegyzést... az, aki folyton a helyesírás miatt baszogat.

kisrumpf írta...

Ez nem valami növénynek a termése? Vagy az urad által készített kolbi... nem, mégis inkább termés.

Ja, és A. üzeni, hogy kend be mégis mézzel a tea brack tetejét, puhább lesz, sokáig.

kisrumpf írta...

Apropó, akartam válaszolni a megjegyzésedre, a blogomon, Tracy-vel kapcsolatban. Tracy nem felsőosztály, azok nem jönnének el hozzám, ismeretlenhez, esküvői sütiket rendelni, hanem felbérelnék a legdivatosabb wedding planner-t, hogy tegye meg. S kifizetik a 10 euros árat cupcake-enként, mondjuk a Cakes and Co. cégnek, ahol mindenféle sztárok csináltatták az esküvői tortáikat. S nem ülnének le velem egy kocsmában, csevegni a részletekről. A sportkocsi, a divatos táska legfeljebb a felső középosztály, a "new money" ismertető jegye... Sportkocsija, táskája pl. a sok szitokszó mellett emlegetett magyar könyvelőnknek is volt, mégsem soroltam volna be felsőosztályba, sőt. Az láthatatlan számunkra, hidd el, max. a DART-ról látok be a kertjeikbe, a Bono háza mellett, szóval a sikerek még odébb vannak. S azért ha lehet, inkább a magunkfajtának sütök, mint "azoknak". No, csak ezt akartam az ügyről mondani :-)

eniko írta...

OK, en kerlekszepen 100% biztos vagyok benne h ez valami csokidolog, UGYANIS gyanus hattersztori tudataban allok (asszem TE is Moni...de nem biztos) Meg persze az is lehet hogy megint tulkombinalok. DE ha megis igazam van Anya nagyon fog szeretni, mert figyelek arra amit mond es emlekszem is ra. :P

btw COSTA RICA RULES!

kisrumpf írta...

ÁÁÁÁÁ, igazad lehet, Enikő!

Erika Antal írta...

:)))), csak hajrá, hajrá lehet tippelni :)))

Erika Antal írta...

MONInak, Tracyre: Hát igen, látod, ez a különbség, nekem itthon a sport kocsi, az már felső tízezer. Felétek meg a felső középosztály. Amúgy meg egyetértek, lehet, hogy kevesebb megrendelés csurran a magunkfajtától, de biztos lehetsz benne, hogy annál több elismerést várhatsz tőlük és gyanítom sokkal kevesebb macerát. Nos akkor tudod mit, egyezzünk ki abban, hogy én annak drukkolok, hogy mindig annak süshess, akinek szeretnél. A lényeg, hogy ne bosszúságot, hanem örömet.... és persze pénzt is hozzon. :))))

kisrumpf írta...

Úgy legyen! Köszönöm!!