Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2008. november 10., hétfő

Gólyahét !!!! 0. nap

Nos Nők Lapja cikk ugrott, arról majd máskor. Nagy esemény van az Antal család házatáján: gólyahét lesz a Kerékben! A héten mesélek nektek Bendi beavatási szertartásáról. Mint annyiszor most is tapasztalható "némi" különbség a lányok és fiúk hasonló eseményhez való hozáállásában. Míg pár évvel ezelőtt, amikor Csibe volt gólya, már hetekkel a nagy esmény előtt felfordult a ház, és másról sem hallottunk, mint így a gólyahét, úgy a gólyahét, addig Bendi esetében az első szekrényfelforgató kutatásra csak ma, az első nap előestéjén került sor. Az eredmény lenyűgöző volt... Bendikém lesz a Hótehénkében, amit az osztály ad elő, a királyfi (szépszál gyerek, megértem a választást :) ), na de miben?
Csak egy enyhe röhögő görcsöt kellett leküzdenünk a Tomkával, amikor hazaérve másodszülött gyermekünk egy flottír zokniba betűrt, jégeralsóra felhúzott boxerben és a nyaka köré kanyarított lepedőben -ami egy palástot volt hivatva jelezni- fogadott. Ha én lennék hótehénke tuti eldobnám a látványtól magam./ holnap megpróbálom rávenni, hogy engedjen meg egy fotót, ezt sajnos ma elbaltáztam/. Ha nem tanulásról van szó Bendi hihetetlen kreatív tud lenni, és gondolkodás nélkül csinál magából hülyét, akár a legnagyobb számú közönség előtt is. Egy a lényeg: hogy RÖHÖGJENEK és ha lehet választani, akkor inkább rajta :))). Elnézve a látványt szerintem ez holnap meg lesz.

Nincsenek megjegyzések: