Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2008. október 9., csütörtök

Gondolatok

Ne hagyjátok ki Csibének hasonló című bejegyzését, olvassátok el, jól sikerült neki. Rengeteg gondolat merült fel ezzel kapcsolatban ma bennem, de leírva mind visszatetszést keltene. Ezért megpróbálom egyszerűen kifejezni azt, amit ma éreztem.
Szülőnek lenni az idő legnagyobb részében nem egyszerű dolog, de vannak pillanatok, amikor úgyérzed, minden vita, veszekedés, fáradság megérte. A mai nap számomra olyan pillanat volt.
Amúgy most először érzetem a bejegyzésben, hogy az a Csuri írta, aki itthon is volt. Mostanra helyére kerültek nála a dolgok. Ahogy írta, csak tennie kell a dolgát és ha marad ideje élvezni az amerikai hétköznapokat.
Mivel előző bejegyzésemet nem sikerült rövidre fognom és az iromány önmagáért beszél nem is ragozom tovább. Olvassátok el és lehet gondolkozni, kommentezni és beszélgetni róla.

Nincsenek megjegyzések: