Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2008. október 7., kedd

Hahóóóó élek!!!

Nem tüntem el, csak Erdélyben voltunk. Van mesélni valóm, de sajnos házim is, amit meg kell írnom. Holnap meg estig továbbképzés. Így sajnos még egy-két napot várni kell a beszámolóra. Nem baj, addig legalább leülepednek az élmények és képes leszek rövidebben összefoglalni a mondandómat. Előzetesként legyen elég annyi, hogy némileg át kellett értékelnem a séta, a kirándulás és a túra fogalmát az értelmező szótáramban.
Csibével beszéltem ma telón, rábírtam, hogy mintegy 13 percig beszélgessen velem, ennél tovább nem sikerült, mert rohant. Azt azért megtudtam, hogy a születésnapi gyűrű jelenleg éppen lapos állapotban van, mert valaki rálépett. Csak remélni merem, hogy nem olyankor, amikor az Csibe kezén volt :))). Vicceltem, természetesen nem olyankor történt a baleset, de a lényeg, hogy preparálásra szorul az ékszer.
Szóval Csibém 5-10 perceket szakít az idejéből ránk, azt is jó pár naponta. Ez van, legalább jól érzi magát... na meg tanul ezerrel, biztos ír majd a blogba, hogy újabb és újabb tanulnivalók szakadnak a nyakába és, ahogy őt ismerem nem adja az eredményeit lejjebb, így hát fel köll kötnie a gatyáját rendesen. No mentem HF-t írni.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Amíg te házit írsz, én reagálok, úgysem volt időm az elmúlt hétben.

Gondolat 1:
Bevásárlókocsis jelenet. Szép dolog, hogy apára bíztad a döntést, de lássuk be, kényelmes is. Ugyan miért nem ragadtad karon az uradat és vitted vissza azt a nyamvadt kocsit? Rá bíztad a döntést, akkor most ne nyavajogj, hanem fogadd el. Vagy ne bízd rá, hanem cselekedj. Tudom, hogy ez azért ENNYIRE nem egyszerű, de lássuk be, az alapok ide vezethetők vissza.

Gondolat 2:
Isteni volt a leánybúcsúm és az esküvői sminkem!!!

Gondolat 3:
Emlékszel a kártyára? Kidobta, hogy fontos emberrel találkozol az esküvőmön. Maris lehetett az...

Gondolat 4:
Bizony, bizony, felnő a gyerek. lassan el kell engedni a maradék kisujját is. De ne aggódj, úgysem fog sikerülni, ezt saját anyámból kiindulva látom.

Ennyi.
Pusza!
M.

Erika írta...

Melindában az őszinteségét kedveltem mindig :))))

Gondolat 1:
és legkevésbé azt kedvelem benne, hogy még nálam is többször van IGAZA

Gondolat 2:
erről is megmondaná, ha nem így lenne, tehát köszi az elismerést :)

Gondolat 3:
Lehet, minden esetre adott egy jókora löketet a megnyugvás és a megértés felé

Gondolat 4:
Akkor jó, mert ahogy látom azért Te sem leszel depressziós a felnőttként is jól működő anya-lánya kapcsolattól :))

Jó hogy végre már itthonvagy.
pusza!!!