Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. február 22., vasárnap

Rövid válasz elsőszülöttemnek. :)))

Ma reggelre ez a komment fogadott a blogomban:

"figyelj Anya most szivatsz? sztem valami problema van a szamlaloddal...tobb mint 79 nap van hatra.........
Ahhahahaha ok nvm (nevermind)...at volt allitva a datumom marcius 22-re...hallod majdnem szivinfarktust kaptam...mondom WHAT???!!! Neeem, ez nem letezik.
Amugy arra a dontesre jutottam, hogy legyszives tuntesd el a szamlalot, kulonben nem fogom tobbet meglatogatni ezt az oldalt.
Koszi :)"
Íme a válasz :) ))):

Drága elsőszülöttem!
Bár tisztában vagyok vele, hogy egy szülőnek az a dolga, hogy utódainak, kinek egykoron életet adott, töretlen fejlődése érdekében lesse, majd teljesítse minden kívánságát, ennek ellenére sajnos fenti kérésedet nem áll módomban teljesíteni. Ugyan, mint szülő anyád, s mint ilyen minden rezdülésed ismerője tudom, hogy számodra micsoda fájdalmat jelent szembesülni a valósággal (hamarosan 100 nap alá csökken a kint töltött napok száma), mégis vállalom annak veszélyét, hogy klikkeléseddel nem növeled tovább a blog látogatóinak számát. Teszem mindezt azért, mert bár mint említettem megértem riadalmadat a hátralevő idő rövidsége miatt, mi itthon mindannyian azért nagyon nagyon várunk haza. Nekünk itthon maradottaknak, akiknek az elmúlt félévben csak egyszer adatott meg hogy "majdnem élőben" lássunk némi vigaszt nyújt, egyrészt a tudat, hogy remekül érzed magad, másrészt hogy meglátogatva ezt az oldalt látjuk, hogy már csak ennyi és ennyi napot kell várni, hogy újra magunkhoz ölelhessünk. Kérlek tehát, hogy bocsásd meg nekünk ezt az engedetlenséget és ne haragudj ránk ezért a gyengeségünkért, hogy hiányodat ilyen kis gyerekes apró örömökkel igyekszünk pótolni.

Sokszor puszál szerető édesanyád, édesapád Bendi, Szofi, Maxi és mindenki aki szeret.

ui: Te meg tűntesd el a napi híreket a blogodból, mert állandóan lefagy tőle a gépem :)))) !!!!

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Hali!

Csuri, tudom szörnyű látni a valóságot, de anyád azért van, hogy a legszörnyűbb pillanatokban is emlékeztessen rá. Minden helyzetben.

És nem mellesleg ez anyud blogja, szóval ha nem akarod látni, akkor ne nézz a számlálóra.

csók nektek,
M.