Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. október 21., szerda

ASSIST láz

Ismét indul az ASSIST ösztöndíj kiválasztási procedúrája. Hétfőn Pécsen voltunk Andival , akárcsak tavaly ilyenkor. Kihasználtuk az alkalmat és Eszterrel is találkoztunk, akárcsak tavaly ilyenkor. Gyanítom ebből hagyomány lesz :)).
A különbség csak annyi volt, hogy most Balázs is velünk jött vacsizni. Végre tudtunk egy kicsivel többet beszélgetni vele is. Balázs áldásos tevékenységének meg lett az eredménye, mert majdnem háromszor annyi érdeklődő volt, mint tavaly. Tegnap aztán Pesten tartott Andi előadást, ahol szintén jó sokan voltak. Öröm volt nézni, hogy ennyien érdeklődnek már a program iránt. Erre az előadásra Csibe is eljött velem, elvégre vállalta, hogy segít a toborzásban. Ugye mondanom sem kell, hogy amint lehetősége volt ömlött belőle a szó. Képzeljétek volt egy másik ex ASSIST-os srác is a tájékoztatón, aki az unokaöccsét kísérte el. Azt hiszen nagyon meggyőző volt a két "veterán" ösztöndíjas beszámolója. Én pedig csak nosztalgiáztam, jó volt felidézni a - most már - két évvel ezelőtti eseményeket. Hihetetlen, hogy rohan az idő két éve már, hogy elkezdődött az őrület.
Nagyon izgulok az idei jelentkezőkért is, legszívesebben ott állnék mindegyik háta mögött és lelkesíteném, na persze nem ingyen, fizetségül azt is szeretném látni, amikor megkapják a gratuláló e-mailt.
Az elmúlt hét őrületében nem is meséltem nektek, hogy Andi volt Csibe sulijában is tájékoztatót tartani. Igazgatói (?) (ebben nem vagyok biztos, de tanári utasításra az tuti) levonult az aulába nyolcadiktól felfelé az összes osztály. Csibe megmutatott pár képet, mesélt egy-két dolgot, de különösebb visszhangja nem volt a dolognak. Bár egyszer mintha felkapták volna a fejüket többen, akkor amikor arról volt szó, hogy 10 hónapig NO alkohol, NO drog. Ez egy kis megütközést keltett.
Egy szó, mint száz ha már nem is olyan hőfokon, de ismét ASSIST lázban égünk.

Nincsenek megjegyzések: