Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. január 15., csütörtök

kiegészítés

Mivel a cenzúra nálunk még működik (mindig mondtam, hogy az én drágám tradicionálisan gondolkodik), így felolvastam lenti bejegyzést az érintetteknek, azért, hogy nem sérti-e férfiúi hiúságukat vagy személyiségi jogaikat. És a következő kiegészítéshez ragaszkodtak:
Egyrészt Tomka, Bendi belegyezésével szeretné, ha megosztanám veletek: azután, hogy azt az ominózus, igen fontos "megnyugtató" telefont elintézte Bendikém, ahelyett, hogy az apját istápolgatta volna jó messzire elment a terem másik végébe. A kérdésre, hogy miért nem az apjának segített egyszerű volt a válasz:
- elmenetem félni! :))))

És még egy nagyon fontos kiegészítést kell leírnom, nevezetesen, hogy a szerencsétlenül végződött védés nem volt hiába való... ugyanis
NEM LETT GÓL!!!!

És ebben a történetben, a fiúk teljesen egyetértenek ebben, EZ a legfontosabb és mint ilyen EGYETLEN említésre méltó dolog.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Bocsánat, visszaélek a család bizalmával, ha elárulom, hogy én azt is tudom, hogy a hős apa arra kérte szíve hölgyét, hogy aludjon bent vele a kórházban, ha bent kell maradnia?

Hogy ez alatt mi történt volna a szintén nem kevésbé bátor Bendegúzzal, azt már soha nem tudjuk meg, mert a magyar egészségügy csak a halálos betegeket hajlandó táplálni, és Tomka nem bizonyult annak.

Jó lehet ennyi hős férfi közt nőnek lenni...
:)))
klón