Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. január 22., csütörtök

Viktória !!!!!!!!!!!!!

Győzelem!!!!! Ma este hat óra felé ezt az üzenetet küldte Csibe:

"Közel masfel het osszebutorozas utan a bejgli tastes a bit like ham but its fine :D"

Ez szabad fordításban annyit tesz, hogy A CSOMAG megérkezett, a bejgli íze kissé olyan, mint a sonkáé, de finom. Persze ezt az íz dolgot nem kell túl komolyan venni. Szóval a nagy talány megfejtve, igen, házi sonkát küldtünk, a mi hazai ízekre áhítozó utódunknak. És egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerül a füstölt sonka illatát annyira elrejteni, hogy az átjusson a rostán. De sikerült, és remélem örömet is szereztünk vele. Szépen vékonyra felszeleteltük, majd vákuum csomagolásba tettük és ezt még beleraktuk egy buborékos zacsiba. Tudjátok olyanba, amit mindenki szeret pukkasztgatni. a bejgli meg két réteg folpackban volt. Megérkezett , nem zölden és nem büdösen, és EZ a LÉNYEG.
Tomka nagyon boldog volt, hogy az őőőőőő kicsi jánykája hazait ehet végre. Mondtam is Csibének, ha felveszik egyetemre az édesapja képes lesz félévente egy disznót kiterelni, csakhogy ne haljon kint éhen az őőőőő kicsi jánya. Szép kis baleset lesz. Lelki szemeimmel már látom, ahogy a campuson megjelenik a postás egy 15-20 kg-os füstölt házi sonkával, aminek látványára összesereglik a nemzetközi diákság, majd nagy tort ülnek a magyar diák hazaijából...

1 megjegyzés:

eniko írta...

Aha...lehet komolyan venni a sonka dolgot. Ket roll bejglit kuldtetek (egy roll kettevagva, mindegy) es az egyik igesnis tastes like ham! Az egesz doboz smelled like ham anyways... De mindegy, mert a rud kozepe fele mar biztos nem lehet erezni...majd meglassuk.
Amugy a nemzetkozi diaksereg osszecsodules vision's just false. sorry.

pussssz