Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. január 5., hétfő

Vissza a való életbe.

Na ezt a napot is túléltük. Közel nem volt annyira elviselhetetlen, mint az várható lett volna majd két hét tömör henyélés után. Na jó, igaz, hogy ma még nem kellett reggel fél hatkor kelnem, és ráértem kényelmesen elkészülni. Tehát a fokozatosság elvét betartva szoktatom magam vissza az élők közé. (mint a gyerekeket az ovihoz). Reggel lesétáltam az autóhoz, amit a Tomka a parkolóban hagyott, máskor nem kedvelem ezt a procedúrát, most még ez is jól esett a délelötti csípős hidegben. Baktattam lefelé és olyan nyugalmas csend volt mindefelé, néhol füstöltek a kémények, az út szélén hó foltok egy kis kutya csaholás... idilli volt.
És ezt még a forgalom se tette tönkre. Olyanok voltak ma Pest utcái, mintha kiíterelték volna onnan az autókat. Istenien lehetett közlekedni. Az egyetlen negatívum a lakásban uralkodó 15 fok volt, ami hazaérve várt, de már azon is dolgozott a Tomka, hogy ez mielőbb megváltozzon.
Mindent összevetve nem kuszálódtak össze a kisimult idegeim rögvest az első nap, amikor visszatértem a "civilizációba". És, hogy ez így is maradjon most megyek -nehogy a hirtelen változás miatt elvonási tüneteim legyenek - és bebújok az ágyba a töri tételeimmel. A következő 48 órát a magyar történelem 200 éves szakaszának nagyjaival töltöm, izgi lesz. Bár megjegyzem sokkal de sokkal érdekesebb MOST felnőtt fejjel törit tanulni, mint korábban. Ugyanis mára nagyjából van elképzelésem, hogy mégis mit tanulok. Azért Csibe segítsége most hiányzik, tuti megbeszéltük volna, hogy ő mit tanult erről és én mit tanultam, és amig megbeszéljük már meg is tanulom.

3 megjegyzés:

eniko írta...

Regi szep idok... :D Frater Gyorgy, ugye Anyukam? :D
Itt az ideje Gaborbahoz menni fogadoorara, vele ugyan azokat beszelned amit velem. (plusz elegge elkepzelheto, hogy o bovebb informacioval szolgalna :D)

eniko írta...

btw holnap BACK TO LVILLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yeeeeaaaaaaaaaaaaaah!
Kepzeld most vegeztem Laura ajandekaval, tokjoooooo lett! Kap egy kutyat ami 1.) az en kutyusomat szimbolizalja (hosszu sztori, majd skype-on) 2.) hozza jar egy elismerveny miszerint buszke tulajdonosa es nevadoja egy igazi csillagnak. :) -olyannak mit mindketten lathatunk, minegy milyen messze vagyunk;hoppa :D - Amerikaban 5 dolcsiert csillagot osztogatnak. :D (igazabol 15, de en megtalalom a helyeket ahol 5ert is odaadjak.) Plussssz kap egy "FRIENDS" jelet az ajtajara, aminek az a funkcioja hogy kepeket meg jegyzeteket lehet bele clip-elni. Latnad az ajtoinkat...tele van post-it uzenetekkel. :D szoval ez tok hasznos izebize.
Najo befejeztem az eletem meseleset a blogkommentedben.
Papa pussssz

Erika Antal írta...

Ajándék szupi, ügyesen kitaláltad, majd mesélj mit szólt hozzá.

Azt hiszem most egy kicsit többre lenne szükségem, Fráter György féle 10 perces előadásnál. Megyek is tanulni. (btw 14 fok van a lakásban, ugye tudod ez mit jelent ha tanulsz?) :(

pusza