Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. augusztus 15., szombat

Have a nice journey! Jó utat ASSISTosok!

Amikor ezeket a sorokat írom az idei ASSIST ösztöndíjasok már úton vannak Amerika felé. Jó utat lányok! Érezzétek jól magatokat, élvezzétek ki minden percét a következő 10 hónapnak. (Csibe azt üzeni, hogy sárgul az irigységtől :)))) )
Kedves itthon maradt szülők, habár ma még örökkévalóságnak tűnik az előttetek álló idő, higgyétek el, hogy nagyon hamar eltelik majd. Bár egy évvel ezelőtt én is azt gondoltam, hogy sose telik el a 10 hónap, ma már szívesen újrakezdeném, és újra átélném minden percét minden kínjával és szépségével együtt. Biztos vagyok benne, hogy nektek legalább akkora élmény lesz, mint a lányoknak, figyeljetek hát oda, nehogy elvesztegessétek akárcsak egyetlen pillanatát is. És ha úgy adódik, hogy valakivel meg szeretnétek osztani az örömötöket, a telefonszámomat tudjátok és én tudni, érteni fogom miről beszéltek.
Mivel a lányok blogot vezetnek - bár még nem tudják mire vállalkoztak :) - így még jó ideig nem maradunk ASSIST-os hírek nélkül.

Akkor még egyszer: good luck and enjoy your exciting adventure!

Nincsenek megjegyzések: