Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. április 9., csütörtök

Szubkontra :))

Úgy érzem a tisztesség kedvéért nem csak kommentben kell válaszolnom Balázs bejegyzésére, hanem itt is, hátha valaki azokat nem olvassa.
Szóval kérem szépen, igen, ma Magyarországon úgy kell sajtótermékeket olvasni, ahogy azt Balázs leírja. És felhívnám a figyelmet, hogy "TV termékeket" is így kell(ene) fogyasztani. És most ez alatt nem a Monika show összevetését értem a Balázs illetve Joshi Barath féle színvonalaskával. Az újságok szabadon váltogathatók, egy idő után, mivel a pártatlanság látszatát is kerülik úgyis kiderül, ki melyik oldalra billen. Onnantól pedig, hogy ezt tisztáztuk lehet lecsupaszítani a cikekket a kilengős sallangoktól és lehet koncentrálni a lényegre, majd kialakítani a saját véleményt.Tehát kedves olvasóink aki eddig nem ezt tette lehet elkezdeni a tréningezést, ez ugyanis - saját tapasztalatból tudom-nem kétnapos átszoktatási folyamat.
Aki pedig meg szeretné szólni Balázst emiatt a bejegyzése miatt, teheti, hiszen elvileg szólás és vélemény szabadság van, de kérjük tegye kultúráltan, érvekkel alátámasztva, ellenkező esetben kis csapatunk véd és dacszövetsége kénytelen lesz (összevetve más európai viselkedésformákkal) kialakítani a hozzászólóról a maga summás véleményét.

Nincsenek megjegyzések: