Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2008. szeptember 2., kedd

Szóval szórakoztató....

Köszönöm a szavazóknak, hogy voksoltak, és köszi a visszajelzéseket is. Jó érzés tudni, hogy nem csak klimpírozok itt a nagyvilágba. Örülök, hogy szórakoztatónak találjátok a blogot, hiszen az egyik cél ez volt. Persze én, aki megélem, időnként nem találom annyira viccesnek :). Minden pozitív megnyilvánulás ellenére, sőőőt talán pont azért elképzelhető, hogy a jövőben némileg ritkítom a bejegyzéseket, mert a szürke hétköznapokon nem mindig történik érdekes és nem szeretnélek untatni benneteket, mert ez nem szerepelt a célok között. Másrészt iszonyat időt emészt fel az írás és hamarosan kezdődik egyetem, tanfolyam meg a hóhér tudja mi minden, így nem biztos, hogy mindig akad időm másfél két órát gépelni. Természetesen, minden olyan eseményt megosztok veletek a jövőben is, ami érdeklődésre tarthat számot.
Az is lehet, hogy fejlett egoizmusom nem hagy nyugton és nem nyugszik bele abba, hogy egy nap legalább egyszer ne velem(velünk foglalkozzatok) és így továbbra is sűrűn írogatok majd.... nem tudom, bízzuk ezt most a sorsra.

Húúú Csurinak ma tuti nagyon izgalmas napja volt. Szerintem este nem kell majd ringatni. Remélem nem felejti el megszámolni a szobája sarkait. Ezt jól megtanítottam neki, mint az élet fontos dolgainak egyikét: ha új helyen alszunk este elalvás előtt szobasarok számolás! tetszettek a bejegyzései, egész értelmeseket képes írni, ha a nagy lelkendezésből leszáll a földre. Sose tudtam, milyen érzés az, amikor egyszer csak nem fordítasz már magyarból... most már vannak sejtéseim. Nekem új és érdekes volt ez az információ. Kíváncsi vagyok mikor tud legközelebb jelentkezni.
Ma Eszterrel beszéltünk hosszasan telefonon. Naná, hogy előjött az oltás téma, mert Balázs iskolájában már reklamálják a Hepatítis B oltás 3. alkalmát. Na mit gondoltok itthon hányszor adják ezt be? Kétszer! Yes! Újabb probléma. Kíváncsi vagyok, hogy Csibénél előkerül-e ez a téma.
Jó volt Eszterrel beszélgetni, annak ellenére, hogy az estéimet ezzel a témával foglalkozva töltöm, gondolhatjátok, hogy a nap 24 órájában képes lennék erről beszélni, beszélgetni. De az értelmes ember lánya igyekszik környezetére is tekintettel lenni. Én is ezt teszem, vagy legalábbis remélem... nem tudom mennyi sikerrel, erről talán a kolleganőimet kellene megkérdezni.
Minden esetre jól kitárgyaltuk az apró-cseprő hülyeségeinket, ki, hogy próbálja meg átvészelni ezeket a kezdeti napokat, heteket.
Közben Carmellel is levelezésben állok....igen kérem szépen, ANGOLUL, beeeezzzony. Nem győzők elég hálásnak lenni neki, hogy így istápolgatja a 4 gyereke mellett Csurit is. Fantasztikus csaj lehet. És olyan szépeket írt Roziról, frankón nőtt a büszkeségtől az amúgy sem kicsi mellbőségem :))))

itthon történt:

Itthon nem történt semmi :))). Reggel dugó volt, pedig fél órával hamarabb indultunk el Bendivel, ezen már meg sem lepődöm. Hazafelé aztán elpanaszolta, Bendikém, hogy annyira hosszúak a gimnáziumi órák,

- Talán oda lehetne figyelni és akkor gyorsabban menne az idő
- mondom neki, mire ő
- Minek, csak beszéltek egész órán?


Atya világ azt hiszem beszélnem kell a gyerekkel, hogy a gimiben időnként illik jegyzetelni.

És hogy képzeljem el a rajz órán rajzolniuk kellett... hát még ilyet! Mit szóltok ez aztán a felháborító! Csibe kéne az öcsédnek tanács, hogy kezelje a tanár urat, mert ha téged átengedett a Te rajztudásoddal, akkor valamit tudhatsz a kezelési útmutatójáról.

Jéééézus milyen évnek nézünk elébe és még csak két nap telt el.


Nincsenek megjegyzések: