Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. május 20., szerda

Híradót is néztem

Ez a bejegyzés valószínűleg nem szállhat versenybe Csibe beszámolójával. És azt is megígérem, hogy nem fogok minden egyes elektronikus és nem elektronikus sajtóorgánummal történt tapasztalatomról beszámolni nektek. De Balázs, előző bejegyzésemre reagálva, ma azt kérdezte reménykedve, hogy "Ugye innen már csak feljebb van? " Hát gondoltam megírom, atekintetben, hogy a választó polgárokat milyen szinten lehet hülyének nézni, még messze nem vagyunk - úgy tűnik - a gödör alján.
Hír az egyik kereskedelmi csatorna hírműsorában, azok után, hogy napok óta az állami cégek vezetőinek 7 számjegyű (nettó) fizetésének csökkentéséről folyik a vita:
(idézet szabadon) " Előre láthatólag nem csökkentik az állami vállalatok vezetőinek fizetését. A költségcsökkentést elbocsájtásokkal fogják megoldani"
Cooool !!!!!. Nehogy szegény vezetőnek ne jusson nyaralásra, kaviárra, LCD tv-re vagy mittomén milyen luxusra. Kerüljön a bérből és fizetésből élő az utcára, legyen munkanélküli, generálva ezáltal újabb államot terhelő kiadásokat.
És ezt mi hagyjuk. Köztük én is, ég is a képem miatta, de sajnos lőni és pláne célozni, baromi rosszul tudok :(. Senki, semmit nem tesz azon kívül, hogy ki-ki vérmérsékletének megfelelően hőbörög vagy éppen kínjában röhög. Kéne már ide egy Rózsa Sándor vagy egy Dózsa György, persze valaki olyan, akit nem vernek le, vagy bilincsbe, de ilyet nem nagyon találtam a történelmünkben /pedig ma ez volt a vizsga anyag, úgyhogy elvileg felkészült vagyok :((((/.

Nincsenek megjegyzések: