Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. május 30., szombat

Hosszú hétvége

Yessss! Ez most itt egy hosszú hétvége első napjának lusta délutánja. Reggel szépen megfodrászkodtunk. Bizony, házi fodrászunk van, házhoz jár :))). Azóta pedig lustizás megy. Lementünk a faluba, mert Jubileumi Falunapok rendezvény van. Ugyanis Leányfalu 60 éve önnálló település. A Falunapról meg azt kell tudni, hogy pár évvel ezelőtt a kezdeményezésemre létrejött Leányfalui Nőegylet lelkes hölgy csapata rendezte meg előszőr és erre egy kicsit, nem, nagyon büszke vagyok. Mivel azonban az idő nem igazán kedvez a kültéri rendezvényeknek jobbnak láttuk mi is visszahúzódni a csigaházunkba.
Tegnap beszéltem Csibével, de nagy pakolászásban volt, ezért nem sokat tudtam meg arról, hogyan zajlott a Prom. Hála a világháló adta lehetőségeknek találtam egy-két képet róla és gondoltam addig is amíg nem lesznek egyéb hírek megmutatom nektek, milyen szép volt Csibe. Minden elfogultság nélkül :)))) állíthatom, hogy ő volt az egyik legszebb lány azon az estén. Ennyi dicsekedés ugye azért még belefér? Megmutattam a család férfi tagjainak is a fényképeket. Tomkát természetesen úgy kellett felmosóronggyal összeszedni, annyira elérzékenyűlt az őőőőőőőő Csurikááááááájának látványától. Bendi bámulta egy darabig a képet, majd a kérdésemre, hogy milyen érzés, ha az ember tesója ilyen jó csaj, nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt:
- Semmilyen, elhiheted.
Azért mondtam neki, hogy egyszer szeretném őket együtt így kiöltözve látni. Elgondolkoztatok már, hogy vajon miért érzékenyülünk így el mi szülők, ha látjuk milyen csinosak lettek a felnőtt gyerekeink? Ebben is csak önzés van, hiszen saját tökéletességünket látjuk bennük viszont. Elvégre mégiscsak a mi produktumaink! :))))))

sajnálom ezt fenn hagyom (hogy nekem is igazam legyen :D )
Csibe kérésére 3 kép törölve :))))

Naaaaa? Ugye, hogy ő volt a legszebb????? EZ, nem az a kérdés, amire minden választ el tudok fogadni! :)))) ERRE CSAK EGY válasz van!!!!

3 megjegyzés:

N.E. írta...

Valóban Ő volt a legszebb!Hiába, a magyar lányok szépsége világhírű.
Na és ne feledjük el, hogy a gyermekek szüleikre hasonlítanak:)

eniko írta...

ANYAAAAAAAAAAAAAAAAA most komolyan. legyszives az uccso kep kivetelevel tuntesd el az osszeset. UTALOM AZ UNDORMANY MAZT A FEJEMEEEEEEEN. nem is igy nezek ki fml (fuckmylife). azt utolso kep legalabb kulturalt.
ezt most nagyon komolyan mondom. legyszives. koszonom.

eniko írta...

ja, es amugy teljesen egyetertek az ocsemmel. detenyleg anya sikerult az osszes randa kepet felraknod. lehet hogy neked tetszik nekem nem...itt es most megfogadom hogy tobbet nem bizom ra magam vakon idiota elvetemult sminkesekre. es tenyleg HAJRA BENDEGUZ a lanyok nem szepek mazzal a fejukon. igazigaz.
Tessek ha akarod hallani a velemenyemet EZ egy kulturalt kep pl:
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v4544/173/59/597958862/n597958862_1857353_6369929.jpg

es mondjuk ez eleg tisztesseges...szepen KEVES SMINKKEL!

http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v3825/233/54/641164059/n641164059_1626972_6131094.jpg