Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. május 24., vasárnap

Tessék drukkolni !!!

Azért az uccsó két hétre is marad izgulni való. Tegnap kaptunk levelet a suliból, hogy törölték a tanórákat és a közösségi eseményeket, tekintve, hogy dúl az influenza a campuson. Mindenki nyugodjon meg, EZ nem AZ az influenza. Szimpla A vírus. De ha tovább terjed veszélyeztetheti a Promot és a ballagást is. Úgyhogy kedves blog olvasó közönség, rokonok, barátok ismerősök és ismeretlenek. Mindenki, akinek egy kicsit is fontos Csibe öröme, legyen szíves és eresszen meg a tengerentúl felé egy pozitív gondolatot, hogy ne terjedjen ez a fránya kór és hogy Csibe se kapja meg, mert, aki mostantól elkapja az nem mehet a Promra. És ugyebár mindannyian tisztában vagyunk azzal , hogy ez az esemény mennyire fontos Csibének és a barátainak. Én hiszek a gondolatok erejében, úgyhogy remélem így már kihúzzuk ezt a pár napot a Promig. Anyukám! külön felhívnám a figyelmedet, hogy arra koncentrálj, hogy NEM kapja meg Csibe a "náthát".
Én egy kicsit ki vagyok purcanva. A jövő heti két vizsga és az előttem álló feladatok mennyisége kicsit sokkol, de most elmegyek veszek egy relaxáló fürdőt, aztán hamar ágyba és holnap reggel ötkor nekiugrok a jövő hétnek.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Bocsánat, a Titok könyv és az agykontroll szerint nem arra kell koncentrálni, hogy nem kapja meg a náthát, mert akkor a nátha szót erősíted, hanem arra, hogy egészséges lesz és ott lesz a Prom-on.
Tessék rendesen küldözgetni azokat a gondolatokat!
M.