Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. május 26., kedd

Új instrukció

Nem igazán kedvelem kimondani, de Melindának igaza van. Így szól a kommentje:

" Bocsánat, a Titok könyv és az agykontroll szerint nem arra kell koncentrálni, hogy nem kapja meg a náthát, mert akkor a nátha szót erősíted, hanem arra, hogy egészséges lesz és ott lesz a Prom-on.
Tessék rendesen küldözgetni azokat a gondolatokat!
M."

Tehát akkor ugorjunk neki ismét a feladatnak: OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROMON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON OTT LESZ A PROM-ON .....

Nincsenek megjegyzések: