Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2009. május 31., vasárnap

Cenzúra ???

Ismét működik a korábban emlegetett cenzúra! Akit érdekel elolvashatja előző bejegyzés kommentjében Csibe felháborodott :))), hozzászólását. Drága Csibém! Vállalva a durcásságodat a következőket tudom elmondani:
- Mint tudod édes jó anyád immáron 4. éve újságíró szakon végzi az egyetemet, s mint ilyen elsajátított egy-két olyan szemléletet, hozzáállást, ami jelen esetben megakadályozza, hogy eleget tegyek a kérésednek. Ilyen szemlélet pl. a szólás szabadság tiszteletben tartása.
- Most azt gondolhatnád, vagy mondhatnád, hogy rendben de a képeket az engedélyed nélkül tettem fel. Igaz, erre sajnos csak azt tudom válaszolni, hogy egy közösségi rendezvényen vettél részt, ezért számolnod kell azzal, hogy ott lencsevégre kapnak. És ha már ezt megteszik, akkor annak közlésébe, jelen szituációban nincs beleszólásod. Különösen nem, ha ezek a képek egy olyan site-ra fel vannak töltve, ahol szinte bárki elérheti. Ezt a jövőre vonatkozva is mondom, hogy tudd, ha majd híres és népszerű leszel, mit tílthatsz le és mit nem.
- Ha meg szeretnéd előzni, hogy megjelenjenek rólad olyan képek, ami neked nem tetszik, hát tegyél érte, és juttass Te a népnek olyat, ami vállalható számodra is :)))
Ezt válaszolta neked az újságíró tanonc.

És az édesanyád válasza:
Csibikém! A kedvedért megteszem, hogy leveszem a képeket. Persze ha szebben kérted volna, akkor is megtenném, igaz, akkor nem ismernék rád, az nem Te lennél :)))
Amúgy egyetértek veled, hogy a sminkesek túlzásba viszik a klazúrt, de jelen esetben ez igen jól mutat a képeken. Enélkül egy kicsit lehet, hogy sápadt lennél. És még valami, tekintve, hogy ezek voltak a számomra elérhető képek, ezt tudtam megmutatni az érdeklődőknek, akik akadtak bőven, azok után, hogy az elmúlt hónapokat veled izgultuk végig, ruha- és kísérő választás ürügyén. Az eredmény pedig elhiheted OSZTATLAN SIKER volt!!!!
És hogy eleget tegyek másik kérésednek íme a kép, amit Csibe nekünk szánt a Promról és mellé összehasonlításnak egy kép a natúr Csuriról (na jó az se kutya :)))

















És drágám, smink ide, smink oda barátkozz meg a gondolattal, hogy szerintem is és mások szerint is GYÖNYÖRŰ voltál (bár mintha készült volna rólad egy-két érdekes kép is:D :D :D )

Nincsenek megjegyzések: