Hírek röviden

ASSISTOSOK FIGYELEM!
Az ASSIST-tal kapcsolatos hasznos információk a blog első felében találhatók, leginkább a 2008 július és szeptember vége közötti részen. 2008 szeptemberétől a bejegyzésekben arról olvashattok, hogyan éltük meg/át azt az évet, amit Csuri Amerikában töltött.






2008. augusztus 29., péntek

Három a magyar igazság.

A figyelmesebb olvasó láthatja, hogy felkerült Balázs blogja a saját blog listámra. Így Csurikám mellett már Anna és Balázs szemszögéből is nyomon követhetjük a következő év eseményeit. Már most is nagyon érdekes látni a különbséget. Míg a lányok, a vásárlásról az utazásokról, a programokról írnak részletesebben, addig Balázs blogjából bárki megtudhatja, hogy arrafelé milyen a kocsipark, és a technikai felszereltség. És ne kerülje el senki figyelmét egy 17 éves srác (persze azért tegyük hozzá nem hétköznapi srác) mellékesen odavetett kérdése,- azután, hogy megállapítja: mindenhol, zászlók és nemzeti jelképek láthatók- vajon Magyarországon ez miért ciki?
Ugyanakkor megfigyelhető, hogy egy valamiről mindannyian írnak... na miről?.... a kajáról. Kinél így, kinél úgy, de a kaja az szóba jön. Nekem úgy rémlik, hogy ha Csibének tegnap bent maradt a vacsorája /utolsó információnk szerint éppen kifelé készült :) /, akkor még viszonylag ő bírja a legjobban, mert a másik két kölök már arra "vetemedett", hogy főzzön, vagy a főzés gondolatával foglalkozzon. Háát az én Csibém még nem említett ilyesmit. Lehet, hogy ez az új jó tulajdonság a jövőhét projektje?
Kaptunk két képet, nézzétek meg Ti is. Nem olyan, mintha a Csuri lenne Carmel édes gyereke? Sokkal inkább hasonlít ő az anyukára, mint Katie. / nem leszek féltékeny, nem leszek féltékeny, nem leszek féltékeny.../ A kisfiú, Mike.

Klassz a pólója, mi? Ja, aki nem tudná elvetemült, még annál is elvetemültebb Írország mániás vagyok. Így néz ki pl. a hűtőnk,

Ezen kívül van egy csomó könyvem Írországról, az írekről, Írország naptáram, Ír babám a kocsiban, van Claddagh gyűrűm, és... szóval nem ússzátok meg, előbb utóbb áradozni fogok ezeken a hasábokon Írországról. Egy kis ízelítő:




itthon történt rovatunk:

Elcsitultak a foci felkorbácsolta kedélyek, ma már csak csendes képnézegetés volt a program. És írt a meccsről az online sajtó is itt olvashatjátok . Mind emelett hír csupán csak az lehet, hogy mosolyszüneten vagyunk Bendivel. Megsértődött egy feltételezésemen. Most erőpróbálgatás folyik... háát majd meglátjuk... hosszú lesz szegénynek ez az év. Még nem tudja, hogy az egyke létnek vannak hátrányai is, nevezetesen, hogy csak rá irányul a figyelem, ami nem mindig üdvös ugyebár. / széles, vigyor :))) /. De ha túl éli még stramabb kölök lesz, mint most.

2 megjegyzés:

Balage írta...

A hasonlo visszajelzesekre a sajat blogomrol kivancsi vagyok, mert szeretem magam kivulrol is latni...:D

Erika írta...

Nem fogod megúszni :D :D :D !!!